Uzman Görüşü: Bu 4 Altcoin 30x-50x Potansiyele Sahip!

Eğer 0,022 dolardan SOL almayı başardıysanız ve bunu elinizde tuttuysanız, tabiri caizse bankanızda dans ediyor olurdunuz. Bu, şu anki 140 dolarlık SOL fiyatının 7000 katı demek. Lansmanı sırasında ETH fiyatı 0,31 dolar idi. Şu anki 3.097 dolarlık fiyatla bu 9.932 kat daha fazla. Gördüğünüz gibi, bu tür pek çok örnek var. Altcoinbuzz ekibinden kripto uzmanı Camille Lemmens, bu potansiyelde olmasa da 30x-50x kazanç sağlayabilecek dört altcoin paylaşıyor. Bu, mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında, bu hiç de fena değil.

İlk sıradaki altcoin: Omni Network (OMNI)

Hepiniz Ethereum Katman 2 protokollerine ve bunların Roll-Up’larına aşinasınız! Bildiğiniz gibi, bunlardan çok sayıda var. Tüm bu katman 2 protokolleri Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorunuyla ilgileniyor. Ancak, hepsi izole platformlar. Buna karşın Omni Network bir Katman 1 Blockchain. O halde doğal soru şu: Katman 1 Blockchain’in Ethereum’un ölçeklenebilirliği ile ne ilgisi var? İşte Omni Network’ün başlattığı yeni şey bu.

Basit bir cevabı var. Omni Network, Ethereum ağını birlikte çalışabilir hale getiriyor. Başka bir deyişle, Ethereum’u yeniden tek ve birleşik bir sistem haline getirmek istiyor. Tüm L2 protokollerinin benzersiz kimlikleri vardır. Dolayısıyla, geliştiriciler tüm protokollere erişemez. Ancak Omni Network, geliştiricilerin tüm protokollere erişebilen Dapp’ler oluşturmasına olanak tanıyor. Bu, tüm likiditelerini ve kullanıcılarını içerir. Böylece, geliştiriciler aynı platformda farklı rollup’larla çalışabilir. Yazı sırasında, mevcut OMNI fiyatı 13.56 dolar ve piyasa değeri 140 milyon dolar. 100 milyon maksimum ve toplam OMNI arzı var. Bunlardan 10 milyon OMNI dolaşımda.

İkinci sırada Edu3Labs (NFE) geliyor

Edu3Labs, Blockchain tabanlı bir online eğitim platformu. Bu amaç için de yapay zeka kullanıyor. Udemy’yi biliyorsanız, Edu3Labs Web3 versiyonu gibi. Token holderlarını, öğrencileri ve içerik oluşturucuları bir araya getiriyor. Platform, öğrencilerin ilgisini eğlenceli bir şekilde çekmeyi amaçlıyor. Edu3Labs, yapay zeka ekleyerek içeriğini bir öğrencinin ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir. Edu3Labs ile öğrenirken, gelir de kazanabilirsiniz. Yalnızca sınavları ve kursları tamamlamanız gerekir. Bu, Öğren ve Kazan programlarının bir parçası.

Aynı şekilde, içerik oluşturucular da gelir elde eder. Online içeriklerini paraya dönüştürebilirler. Edu3Labs kendi yerel ve deflasyonist NFE tokenına sahip. Mevcut fiyatı 0,0135 dolar. Piyasa değeri 713.000 dolar. Yani, gerçekten küçük! 900 milyon maksimum NFE token arzından 52,5 milyon token dolaşımda.

Üçüncü sıradaki altcoin: IO.net (IO)

IO.net ile DePIN sektöründeyiz. Bu şu anda kriptodaki en sıcak sektörlerden biri. Bir diğer büyük bonus ise IO.net’in Solana tabanlı bir proje olması. Spot Solana ETF’sinin yapım aşamasında olmasıyla birlikte, bu proje yükselişe geçebilir. Şimdi IO.net’in ne yaptığına daha yakından bakalım. Merkezi olmayan bir yapay zeka bilgi işlem ve bulut platformudur. IO.net kendisini daha iyi, daha hızlı ve daha ucuz olarak tanımlıyor. Merkezi bulut sağlayıcıları çok daha pahalı. Ayrıca dağıtım yapmaları birkaç hafta sürebilir. Öte yandan, IO.net ağına ve GPU’suna anında erişim elde edersiniz. Yapay zekanın GPU için artan bir talebi olduğunu unutmayın. Bu yüzden bu sektör büyümeye devam edecek.

Yerel IO tokenı 2,84 dolar ve altcoin projesi 269 milyon dolar piyasa değerine sahip. 800 milyon maksimum ve toplam arzın 95 milyonu dolaşımda. İlk büyük token kilitleri bir yıl daha açılmayacak.

Son sıradaki altcoin: ChainGPT (CGPT)

ChainGPT ile başka bir sıcak kripto sektörüne, yapay zekaya giriyoruz. ChainGPT merkezi olmayan bir platformdur. Bu, Google veya Microsoft gibi bu alandaki büyük oyuncuların aksine. ChainGPT’nin ekibi, platformunu akıllarında kripto ile ilgili kullanım durumlarıyla tasarladı. Üstün algoritmalar ve hesaplama yetenekleri kullanıyor. Amacı hem kullanıcılar hem de şirketler için Web3 ortamını iyileştirmek.

Sohbet özelliğine Blockchain ile ilgili teknoloji hakkında herhangi bir soru sorabilirsiniz. Hızlı, doğru ve güncel bilgilerle cevap verecektir. ChainGPT ayrıca kendi yerel CPGT tokenine sahip. Bu deflasyonist bir token. Bu yüzden potansiyeli var. Altcoin projesinin piyasa değeri 83,5 milyon dolar. Token mevcut durumda 0,16 dolardan işlem görüyor. Maksimum 1 milyar arz ve toplam 998 milyon token arzı var. 514 milyon token dolaşımda. Geçtiğimiz yıl boyunca, CGPT %72,5 oranında artış gösterdi.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir